Logo About Contact Blog Mp3 Header Toggle

Bil Lyrics Ol: Sule feat Anton - Talak Tilu

Bil Lyrics Ol Saturday, April 6, 2013. Sule feat Anton - Talak Tilu Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak

Lirik Lagu Talak Tilu Feat Sule - Anton - KapanLagi.com

Rap: Cing cangkeling manuk cingkleng cindeten, plos kakolong bapasatar bulenang, cing gerang eling ngarah keudit kamelarkeun, pasti dilejong nalak tilu tepaluan, kining kining kitulapacing kacapi kacapiku hulubareng hulubareng seseugenang col padalang, col padalang, col padalang mawaranda kimpoi keur!

Sule feat Anton - Talak Tilu Lyrics | My Lyrics Music

Artis: Sule feat Anton Judul: Talak Tilu Lyrics Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling ...

Lirik Lagu Talak Tilu ~ Anton feat Sule | ZonaKamu

pasti dilejong nalak tilu tepaluan, kining kining kitulapacing kacapi kacapiku hulubareng hulubareng seseugenang col padalang, col padalang, col padalang mawaranda kimpoi keur! Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Majan ngora keneh Majan urang kes batian Duh aing serahkeun Aing maneh kimpoi deui

Sule feat Anton - Talak Tilu lirik lagu

15/03/2019 Sule feat Anton - Talak Tilu Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Henteu robah teu eling-eling

Sule feat Anton - Talak Tilu Lyrics - lyricsweety.blogspot.com

Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Hente

Talak Tilu Feat Sule - Anton - Lirik Lagu

15/01/2015 Home / Anton / Talak Tilu Feat Sule - Anton. Kamis, 15 Januari 2015. Talak Tilu Feat Sule - Anton. Posted by Nagari Tiku at 07.25. Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh

Lirik Lagu Anton Talak Tilu Feat Sule - CARApedia

Anton Talak Tilu Feat Sule. LIRIK LAGU Talak Tilu Feat Sule . Anton. Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak

Lirik Lagu Sule feat Anton J-Rocks ~ Talak Tilu

21/08/2010 Lirik Lagu Sule feat Anton J-Rocks ~ Talak Tilu. Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Henteu robak teu eling-eling

Lirik Lagu Talak Tilu Bungsu Bandung | kumparan.com

10/11/2021 Lagu Talak Tilu pertama kali dipopulerkan oleh Bungsu Bandung. Kemudian, dibawakan kembali oleh Rika Citra. Lagu ciptaan Kosman Jaya ini dirilis oleh Pelita Utama pada 5 Maret 2018. Lagu Talak Tilu menceritakan seseorang yang lebih baik ditalak tiga daripada mempunyai pasangan yang tidak bisa dipercaya dan hanya membuat sakit hati.

Sul ft Anton - Talak Tilu LRC - Lyrics Download - Lyricsify

Sul ft Anton - Talak Tilu Lyrics. Show Lyrics Only (without LRC tag) Copy. Download [ar: Sul ft Anton] [ti: Talak Tilu] [by: Nalla] [00:08.13] [00:11.57] [00:13.36] [00:31.82]Mana ngeunah, ngeunah-ngeunah teuing [00:36.12]Batin seuri ditamblarkeun [00:39.49]Pamajikan teu ling-ling

Dilarangkasbon's Blog: Lyrics Sule - Talak Tilu

Lagu "Talak Tilu" Versi Sule Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin sering di tamelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieu, sabodo teuing Indit isuk ngurunguy geus subuh Sirah jangan mukakeun tulak Henteu robah teu eling2 Aduh alah ieu nyusah keun aing Nyeri nyeri Nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran

Lirik Lagu: Anton Feat Sule - Talak Tilu

Lirik Lagu: Anton Feat Sule - Talak Tilu Anonim 17.27 Lirik Lagu Indonesia , Lirik Lagu Komedi , Lirik Lagu Lawas , Lirik Lagu Sunda 6 komentar : Mana ngenah ngenah ngenah teuingBatin seuri di tambelarkeun. Pamajikan teu eling-eling. Aduh alah ieung ...

Lirik Lagu Talak Tilu - Anton feat. Sule | Diadona.id

28/04/2021 =Talak Tilu - Anton feat. Sule 'Talak Tilu' merupakan lagu duet yang dinyanyikan oleh Anton dan Sule. Komedian yang khas dengan gaya rambut pirang itu menyumbangkan suaranya untuk ngerapp di lagu 'Talak Tilu' ini. Melalui kanal YouTube ANTON ABOX TV, kolaborasi Anton dan Sule di 'Talak Tilu' dirilis pada 2 Juli 2020.

Sule feat Anton - Talak Tilu - mahalirik.blogspot.com

Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Hente

Lirik Lagu Talak Tilu Feat Sule - ANTON @picangello| Kumpulan Lirik ...

Lirik Lagu Talak Tilu Feat Sule, Artis ANTON Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung Nyusahkeun aing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Majan ngora keneh Majan urang kes batian ...

Sule Feat. Anton - Talak Tilu (Versi Rock) - My Music

Anton - Talak Tilu (Versi Rock) Sule Feat. Anton - Talak Tilu (Versi Rock) #Sule. Share. More. Add to Playlist; 0. Lyrics. Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh

Talak Tilu Lyrics | Lyrics.My

Talak Tilu song lyrics.

Sule Feat Anton Lyrics

2022 Lyricsify.com

Sule ft Anton - Talak Tilu (Versi Rock).mp3 - Berita Persib Bandung

19/07/2011 Lirik Lagu : Sule ft Anton - Talak Tilu (Versi Rock).mp3 Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung Nyusahkeun aing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran

Anton Ft.Sule - Talak Tilu

Rapidshare Anton Ft.Sule - Talak Tilu 4shared Anton Ft.Sule - Talak Tilu Hotfile Anton Ft.Sule - Talak Tilu Mediafire Anton Ft.Sule - Talak ...

Talak Tilu Anton fit Sule | Last.fm

Read about Talak Tilu by Anton fit Sule and see the artwork, lyrics and similar artists.

Lyrics Lagu Sule - Talak Tilu | KASKUS ARCHIVE

Agan2 ane newbie neh Salam kenal yach ane Carlos ... Cuma mo kasih lirik lagu sule aja versi ane.. Klo Repost Delete aja yach Om.. Lagu Talak Tilu Versi Sule Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin sering di tamelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieu, sabodo teuing Indit isuk ngurunguy geus subuh Sirah jangan mukakeun tulak Henteu robah teu eling2 Aduh alah ieu nyusah keun aing

Bil Lyrics Ol: Sule feat Andre - Smile You Dont Cry

Bil Lyrics Ol Friday, March 8, 2013. Sule feat Andre - Smile You Dont Cry You want to say goodbye I want to holiday I give you food capcay After dont cry Try to look at the sky Nothing to puyunghay I want to you cingcay Dont finish I ngacay

Talak Tilu Sule feat Anton Ninja Cover Version - YouTube

Ranu Dinata

Sule ft Anton - Talak Tilu (Rock Version) beatmap info | osu!

osu! beatmaps Sule ft Anton - Talak Tilu (Rock Version)

talak tilu Sule | Last.fm

Read about talak tilu by Sule and see the artwork, lyrics and similar artists.