Logo About Contact Blog Mp3 Header Toggle

Lagu sunda [nyeri nyeri teing moal bisa di ubaran - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

lagu nyeri nyeri teing moal bisa di ubaran - YouTube

lagu nyeri nyeri teing moal bisa di ubaran#nyeri nyeri teing#laguviral

Lagu nyeri-nyeri moal bisa di ubaran versi anak smp - YouTube

Jangan lupa like,subscribe&comen

Nyeri nyeri moal bisa di ubaran lucu - YouTube

Nyeri nyer

Lagu nyeri nyeri teing moal bisa di ubaran - YouTube

Rama

Cover lagu talak 3-:(versi Nyeri" Tein moal bisa di ubaran) - YouTube

Grup:Balekong

Nyeri nyeri teing moal bisa di ubaran - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN: TALAK TILU - Blogger

20/07/2008 Tega teh teuing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Mempeng ngora keneh Mempeng urang can batian Pek geura serahkeun Talak tilu sakalian Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung tega teh teuing Diposting oleh Ibing Berg di 23.55 Label: Bungsu Bandung

sundanese-twitter-dataset/sundanese.csv at master virgantara ...

anger,"Jadi ieu teh gara gara sianya. Sia nyien ulah teh bajingan pisan tong kitu gera hereyna teu lucu, teu asup sumpah, ngarti teu bangsat. Aing jadi teu bisa kamana mana gara gara sia anjing goblog pisan sia.BANGSATTTTTT!!!!!!",,,,,,, sadness,"Aing moal menanamkan benci, najan sia ninggalkeun raheut na sanubari.

archive-beta.ics.uci.edu

joy,"tah kitu alakur,sok reueus ningali nu alakur teh, komo ciga ambu di pangmbaraan panggih jeung urang sunda teh bungah kacida" anger,"ORANG BANDUNG YEUH, NGERAKEUN PISAN SI ANYING" joy,"nganjuk roko di bonusan koleq sampeu samangkok, nuhun gusti" joy,"Ya ikutlah, hak kami atuh.. nyebut goreng patut tapi Ari juara mah kami ge bungah kacida ...

PASAR LEMBANG TERBAKAR by inilah koran - Issuu

15/05/2015 INILAH GRUP : INILAH KORAN PORTAL NEWS : INILAH.COM INILAHKORAN.COM YANGMUDA.COM JAKARTAPRESS.COM MAJALAH: INILAH REVIEW. REDAKSI /IKLAN/SIRKULASI: JALAN TERUSAN PASTEUR NO 167 BANDUNG TELP 022 ...