Logo About Contact Blog Mp3 Header Toggle

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN: TALAK TILU - Blogger

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN

20/07/2008 TALAK TILU. Penyanyi : Bungsu Bandung. Mana nyeri nyeri nyeri teuing. Ceurik ati di tambelakan. Henteu benang ku disabaran. Aduh alah ieung. Tega teh teuing. Indit sore tulunyungna subuh. Abdi tunduh mukakeun tulak.

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN: Juli 2008 - Blogger

20/07/2008 TALAK TILU Penyanyi : Bungsu Bandung Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak Batin nyeuri ceurik sorangan Aduh alah ieung Tega teh teuing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran

Polem blogspot: LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN

23/10/2009 Talak tilu sakalian Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung tega teh teuing

GUDANG LIRIK: Talak Tilu

Talak tilu sakalian Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung tega teh teuing. @ngamumule_budaya_sunda. @urang_sunda. by Admin. Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Berbagi ke Twitter Berbagi ke Facebook Bagikan ke Pinterest.

Lirik Talak Tilu - Lirik29

Pek Geura Serahkeun Talak Tilu Sakalian Nyeri-Nyeri nyeri Moal Benang Di Ubaran Kajen Tutumpuran Paeh Ge Teu Panasaran Mempeng Ngora Keneh Mempeng Urang Can Batian Pek Geura Serahkeun Talak Tilu Sakalian Henteu Butuh Lalaki Curaling Boga Rasa Asa Ieu Aing Henteu Robah Teu Eling-Eling Aduh Alah Ieung Tega Teh Teuing Kembali ke atas

moonFlava: Talak Tilu (pasundan version)

TALAK TILU (versi pasundan) Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega...

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN: MOBIL BUTUT - Blogger

05/07/2008 Sajaman jeung bedil sundut harita. Ayeunamah mobil butut geus carang. Nambangan ge di kota ge geus di larang. Dut durut dut dut. Mobil maju na ngidul. mogok di jalan radiatorna ngebul.

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN: SASAK RAJAMANDALA - Blogger

12/07/2008 Aya sasak anu jadi panineungan kuring. Sasak panjang nu nepungkeun Bandung Cianjur. Diliwatan balarea mentas walungan Citarup. Nu katelahna nya Sasak Rajamandala. Sasak cukang palantara cinta kuring jeung manehna. Cinta mimiti nukena. Hese pohona.

LIRIK - LIRIK TEMBANG PASUNDAN: ULAH CEURIK - Blogger

06/11/2007 Cag seumeut dieu Lalakon cinta nu urang Teup anteupkeun Tong di guar deui Carita cinta nu peugat Najan ka gandrung sa gunung Najan duriat sa jagat Kadeudeuh nu nyangreud Ahirna urang pipisah Rek ka saha Rek ka urang mana Geura milari geuntosna Cig ka kidul Cig ka kaler Ngulon ngetan moal nyaram Tos teu aya kakaitan Antara urang duaan

Polem blogspot: LIRIK-LIRIK TEMBANG PASUNDAN

11/10/2009 LIRIK-LIRIK TEMBANG PASUNDAN CINTA. Penyanyi : Hetty K. Endang. Cinta lir ibarat kalangkang Deukeut anggang bisa diatur ku urang ... Cinta tembang kanyaan . Diposkan oleh Cep Dadoz di 17:44 0 komentar. Label: Hetty Koes Endang. Jumat, 2008 Januari 18. JANG. Panyanyi : Oon.

RUMPAKA TEMBANG / KAWIH SUNDA: BUNGSU BANDUNG - TALAK TILU

RUMPAKA TEMBANG / KAWIH SUNDA IEU BLOG DIHUSUSKEUN NGANGGE BASA SUNDA WUNGKUL, MINANGKA NGAMUMULE BUDAYA SUNDA. RUMAOS SANES AHLINA, NAMUNG MUGIA SING JANTEN MANGPAAT, SASIEUREUN SABEUNYEUREUN, KANGGO URANG SADAYA, UTAMINA SING SAHA BAE ANU MICINTA BASA SUNDA. ... Talak tilu sakalian. Henteu ...

KAMPAK JAYA - Blogger

TALAK TILU Penyanyi : Bungsu Bandung Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak Batin nyeuri ceurik sorangan Aduh alah ieung Tega teh teuing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran

Talak Tilu - Tembang Pasundan - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

Lirik Sunda : Talak Tilu | Lagu Sunda MP3

Lirik Sunda : Talak Tilu Posted by af94 Saturday, January 25, 2020 Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan ... Talak tilu sakalian Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung

Lirik Lagu: Anton Feat Sule - Talak Tilu

Lirik Lagu: Anton Feat Sule - Talak Tilu Anonim 17.27 Lirik Lagu Indonesia , Lirik Lagu Komedi , Lirik Lagu Lawas , Lirik Lagu Sunda 6 komentar : Mana ngenah ngenah ngenah teuingBatin seuri di tambelarkeun. Pamajikan teu eling-eling. Aduh alah ieung ...

Talak Tilu || Eka Sandra || Tabla Cs || Tembang Pasundan

Jangan Lupa Support, Like, Coment, Share & Subscribe Chanelnya. Untuk Mendapatkan Update Video Terbaru !!Abadikan Moment Penting Anda Bersama Kami SMCPROKami...

Lirik Sunda TALAK TILU | Lagu Sunda MP3

Lirik Sunda TALAK TILU Posted by af94 Sunday, October 27, 2019 Penyanyi : Bungsu Bandung. Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak

Avega Music - Talak Tilu (Tembang Pasundan cover) - YouTube

AVEGA MUSIC - PIMPINAN BANG KAMAL, PASIR PUTIH, SAWANGAN DEPOK085692751770

Lirik Lagu Intan Chacha - Talak Tilu - Best Lirik Lagu

02/03/2022 Best Lyrics "Lirik Lagu Intan Chacha - Talak Tilu" merupakan story lirik lagu tanpa kunci gitar / chord dasar persembahan terbaik dari kami untuk Anda semua. Untuk lyrics selengkapnya baca berikut di bawah ini dan jangan lupa putar video musik / klipnya (Jika tersedia) dibawah text lirik. Semoga lagu ini dapat menghibur Anda.

Lirik Lagu Talak Tilu | Lagu Sunda MP3

Lirik Lagu Talak Tilu Posted by af94 Wednesday, August 7, 2019 Lirik Lagu Talak Tilu naha moal rek hanjelu anjeun waka buru-buru menta talak tilu akang teu weleh ngingetan ulah arek luluasan urang pipisahan anjeun ulah waka pundung budak butuh keneh indung

Lirik Lagu Yeni Inka - Talak Tilu - Best Lirik Lagu

27/03/2022 Best Lyrics "Lirik Lagu Yeni Inka - Talak Tilu" merupakan story lirik lagu tanpa kunci gitar / chord dasar persembahan terbaik dari kami untuk Anda semua. Untuk lyrics selengkapnya baca berikut di bawah ini dan jangan lupa putar video musik / klipnya (Jika tersedia) dibawah text lirik. Semoga lagu ini dapat menghibur Anda.

PHOTO AKANG - Blogger

Photo Akang is my personal photo blog. I share my activities photos and other things that I took from digital camera or camera phone. Now I live in Sunter, North Jakarta.

Talak Tilu ~ Lirik Lagu Sunda

Lirik Lagu Sunda. 11.08.00 - Bungsu Bandung No comments. Talak Tilu ... Talak tilu sakalian Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling-eling ... Blogger Theme by Lasantha - Premium Blogger Templates.

LIRIK LAGU TALAK TILU BUNGSU BANDUNG

23/09/2014 LIRIK LAGU TALAK TILU BUNGSU BANDUNG. Tweet. FOLLOW and JOIN to Get Update! Lirik Lagu Dangdut Updated at: September 23, 2014. Lirik ... Free Download koleksi midi style dangdut selamat berjumpa dengan blog saya yang sederhana tapi lumayan lengkap,disini saya akan memosting t...

Lirik Lagu Arlida Putri - Talak Tilu - Best Lirik Lagu

16/03/2022 Lirik Lagu Talak Tilu by Arlida Putri ft Ageng Music. Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing. Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak Batin nyeuri ceurik sorangan Aduh alah ieung Tega teh teuing. Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge ...

PHOTO AKANG: Salawana Touring Club, Dharma Lake - Blogger

19/01/2008 Photo Akang is my personal photo blog. I share my activities photos and other things that I took from digital camera or camera phone. Now I live in Sunter, North Jakarta.

Lirik Anita Kemang-Talak Tilu | Lirik Lagu Komplet

Talak Tilu Sakalian Henteu Butuh Lalaki Curaling Boga Rasa Asa Ieu Aing Henteu Robah Teu Eling-Eling Aduh Alah Ieung ... Lirik Terkait Anita Kemang-Talak Tilu. Label: Anita Kemang. 0 komentar untuk lirik Anita Kemang-Talak Tilu Silahkan berkomentar Untuk Lirik Lagu Anita Kemang-Talak Tilu ...

Dari saya untuk anda: Talak Tilu (Lirik)

Dari saya untuk anda