Logo About Contact Blog Mp3 Header Toggle

Nyeri nyeri teuing moal benang di ubaran hahah ngakak 4g

Bagi yang ingin Vidio nya Chat aja melalui wa nih no 082546987934 jangan lupa subscribe dulu yah

Lirik Lagu Bungsu Bandung Talak Tilu

Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing. Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak Batin nyeuri ceurik sorangan Aduh alah ieung Tega teh teuing. Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Mempeng ngora keneh Mempeng urang can batian

Lirik Lagu Yeni Inka - Talak Tilu - Best Lyrics

Nyeri nyeri nyeri moal beunang di ubaran. Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran. Meumpeung ngora keneh meumpeung urang can batian. Pek geura serahkeun talak tilu sakalian. Mana nyeri nyeri nyeri teuing. Ceurik ati di tambelakeun. Henteu beunang ku disabaran. Aduh alah ieuh tega teh teuing. Indit sore kurunyungna subuh.

Lirik Lagu Yeni Inka - Talak Tilu - Best Lirik Lagu

27/03/2022 Aduh alah ieuh tega teh teuing. Nyeri nyeri nyeri moal beunang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Meumpeung ngora keneh meumpeung urang can batian Pek geura serahkeun talak tilu sakalian. Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling eling Aduh alah ieung tega teh teuing. Mana nyeri nyeri nyeri teuing ...

Aduh Aduh Nyeri Nyeri Teuing Moal Benang Di Ubaran - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

Lirik Lagu Nusantara: Bungsu Bandung Talak Tilu

07/08/2012 Abdi tunduh mukakeun tulak. Batin nyeri ceurik sorangan. Aduh alah ieung. Tega teh teuing. Nyeri-nyeri-nyeri moal beunang diubaran. Kajeun tutumpuran paeh ge teu panasaran. Meungpeung ngora keneh. Meungpeung urang can batianPek geura serahkeun. Talak tilu sakalian.

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Bungsu Bandung - Talak Tilu

05/05/2020 Nyeri-nyeri moal benang di ubaran B Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran C Mempeng ngora keneh B Mempeng urang can batian C Pek geura serahkeun Em Talak tilu sakalian **) : Em Henteu butuh lalaki curaling B Boga rasa asa ieu aing C B Henteu robah teu eling-eling C Aduh alah ieung Em tega teh teuing

Kasundaan: Kumpulan Rumpaka Kawih Sunda - Blogger

21/03/2012 Abdi tunduh mukakeun tulak. Batin nyeuri ceurik sorangan. Aduh alah ieung. Tega teh teuing. Nyeri-nyeri moal benang di ubaran. Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran. Mempeng ngora keneh. Mempeng urang can batian. Pek geura serahkeun.

Lirik Lagu Talak Tilu - Sule | Lagu Sunda MP3

Nyeri nyeri moal beunang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Najan ngora keneh Najan urang geus batian Ku aing serahkeun Aing mah rek kawin deui Henteu butuh awewe curaling Boga rasa tah ieu aing Ka salaki wani nampiling Aduh alah ieung Siga ucing gering Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu ...

RUMPAKA TEMBANG / KAWIH SUNDA: BUNGSU BANDUNG - TALAK TILU

Mana nyeri nyeri nyeri teuing. Perih ati di tamblarkeun. Henteu beunang ku disabaran. ... Nyeuri nyeri nyeuri. Moal beunang di ubaran. Kajeun tutumpuran. Pah g teu panasaran. Meungpeung ngora knh. Meungpeung urang can batian. Pk gera serahkeun. Talak tilu sakalian.

nyeri nyeri moal beunang di ubaran - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...

nanno barongan on Twitter: "Nyeri nyeri moal beunang di ubaran"

Nyeri nyeri moal beunang di ubaran. 09 Dec 2021

Terjemahan Bahasa Sunda Indonesia: nyeri nyeri eta moal beunang di ubar

Sunda: nyeri nyeri eta moal beunang di ubaran - Indonesia: Sakit yang menyakitkan itu tidak akan diizinkan dalam pengob

(PAPAGON) Pasukan Pamuda Gondrong | Nyeri nyeri teuing moal beunang di ...

Nyeri nyeri teuing moal beunang di ubaran, eker bobogohan di tikung ku babaturan,enges di putuskeun mantan teh sombong na ka alabatan, hayang balikan si goblog meni kokoseran Teu boga ka isin nya (PAPAGON) Pasukan Pamuda Gondrong | Nyeri nyeri teuing moal beunang di ubaran, eker bobogohan di tikung ku babaturan,enges di putuskeun mantan teh ...

PERSIB ONLINE - Nyeri,,nyeri,nyeri moal benang di ubaran,,... | Facebook

04/11/2021 Nyeri,,nyeri,nyeri moal benang di ubaran,, Mening tong lljo eleh ge teu panasaran Mengpeng eling kneh mengpeng urang can aredan, Sok gera bebetkeun jng tv na saklian

SH on Twitter: "Nyeri nyeri nyeri moal meunang di ubaran"

Nyeri nyeri nyeri moal meunang di ubaran. 13 Nov 2021

Lirik Lagu Di Bohongan Aduh Nyeri Nyeri - Delinewstv

25/12/2021 Ada getar rindu di jantungku Bayangan wajahmu datang menggoda Mengusik kenangan yang sudah tenggelam. Indit Sore Kurunyungna Subuh Abdi Tunduh Mukakeun Tulak Batin Nyeri Ceurik Sorangan Aduh Alah Ieung Tega Teh Teuing. "Lirik Lagu Nyeri-nyeri nyeri moal beunang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran" adalah kutipan lirik lagu Talak Tilu.

DJ TALAK TILU ( NYERI NYERI TEUING MOAL BEUNANG DI UBARAN ) REMIX ...

#djtalaktilu#nyerinyeriteuingmoalbeunangdiubaran#remixterbaru2021#remixfullbass

Salma - Talak Tilu LRC - Lyrics Download - Lyricsify

[01:09.97]Tega teh teuing [01:11.53]Nyeri-nyeri-nyeri moal beunang di ubaran [01:13.78]Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran [01:17.40]Meungpeung ngora keneh [01:20.27]Meungpeung urang can batian [01:20.89]Pek geura serahkeun [01:22.70]Talak tilu sakalian [01:23.64]Nyeri-nyeri-nyeri moal beunang di ubaran [01:26.07]Kajen tutumpuran paeh ge teu ...

yasminn on Twitter: "nyeri nyeri moal benang di ubaran"

nyeri nyeri moal benang di ubaran. 08 Feb 2022

Nyeri nyeri moal beunang di ubaran!... - Naha Rekkitu Wae | Facebook

Nyeri nyeri moal beunang di ubaran! Eukeur bobogohan di tikung ku bbturan! Nggeus jadi Mantan sombong na ge alabatan! Aya kasusah mah si anying menta balikan #NoSindir NoBait ngegaddd kuy baku hantam

arifnurjaman on Twitter: "nyerinyeri--nyeri,...moal beunang di ...

30/11/2011 nyeri---nyeri--nyeri,...moal beunang di ubaran,,,,

@BajjiKeisuke Nyeri nyeri teuing moal menang di ubaran

@BajjiKeisuke Nyeri nyeri teuing moal menang di ubaran. 23 Feb 2022 ...

nyeri nyeri moal benang di ubaran - tiktok.com

Vdeo do TikTok de nciii0 (@ddncii22): "nyeri nyeri moal benang di ubaran". nyeri nyeri moal benang di ubaran | ketika mas crush suka sama cewe lain dan bilang ke gw. Talak Tilu mix by IMP ID.

nyeri nyeri moal benang di ubaran

TikTok video from produk-sunda (@ramdhani063): "nyeri nyeri moal benang di ubaran". Talak Tilu Reff.

Gabut - Nyeri hate mah moal beunang di ubaran ku betadin | Facebook

Nyeri hate mah moal beunang di ubaran ku betadin